Partners

Onze sponsors

CREPICO

Gevelbepleistering & binnenbepleistering

Contact

Keppens Design & Communication

Virtuele Realiteit, artificiële intelligentie, responsive design, smart packaging, … De digitalisering grijpt om ons heen. Indrukwekkende technologie, dat wel. Maar leidt dit middel ons niet af van ons doel, waardoor we de voeling met de essentie verliezen? Wij geloven dat branding en communicatie over mensen gaat. Zij zijn het die merken kiezen en succesvol maken. Het zijn mensen die merken maken.

Contact

BNP Paribas Fortis Berlare

De bank voor een wereld in verandering

Contact

DONNERS

Verzekeringskantoor

Contact

Bart Bracke

Schilder- en renovatiewerken

Florimond Leirensstraat 13, Wetteren
Leopold II Laan 215, GV04 Oostduinkerke
0496 25 56 89
bartbrackerenovatie@gmail.be 

DE BOEVER

U bent op zoek naar nieuwe ramen en deuren voor uw renovatie- of nieuwbouwproject? Dan bent u bij De Boever zeker aan het juiste adres! Elke dag opnieuw begeleiden wij met heel veel plezier onze klanten in het maken van de juiste keuzes.

Contact

DIVAA

Architectenbureau

Contact

Leedse Dakwerken

Leedse Dakwerken is jouw specialist in het leggen van nieuwe hellende en platte daken en in dakrenovatie en herstellingen van bestaande daken. Ook het bekleden van gevels, bezetten van schouwen, isolatiewerken en lood- & zinkwerken behoren tot onze specialiteit

Contact

Het Toverstokje

Het Toverstokje is een dynamisch dienstenchequebedrijf dat streeft naar de ideale balans tussen kwalitatieve thuishulp, gemotiveerde poetsfeeën en poetsridders en grote klantentevredenheid. Respect voor klant én medewerker staat hierbij centraal

Contact

Access Estate

Streeft u ook naar een professionele en vlotte verkoop en/of verhuur zonder zorgen? Access Estate begeleidt u van A tot Z! Via een hoogkwalitatieve aanpak en wederzijds vertrouwen zal u overtuigd worden van onze meerwaarde.

Contact

De Wijnmeester

Omdat elk mooi verhaal begint met een echt goed glas wijn!

Contact

Optiek Maudens

U wil een bril, zonnebril en/of contactlenzen, onze opticiens luisteren aandachtig naar u en adviseren u het beste voor optimaal kijk -en draagcomfort. Samen met een uitstekende afwerkingsgraad door middel van geavanceerde toestellen, resulteert dit in een optimaal resultaat die uw omgeving laat opkijken van uw nieuwe uitstraling.

Contact

LUWAERT HOME IMPROVEMENT

Elk project, groot of klein, is steeds uniek en wordt met de grootste zorg behandeld van het begin tot het einde!

Contact