Partners

Onze sponsors

CREPICO

Gevelbepleistering & binnenbepleistering

Contact

BRANDON & BRANDA

Virtuele Realiteit, artificiële intelligentie, responsive design, smart packaging, … De digitalisering grijpt om ons heen. Indrukwekkende technologie, dat wel. Maar leidt dit middel ons niet af van ons doel, waardoor we de voeling met de essentie verliezen? Wij geloven dat branding en communicatie over mensen gaat. Zij zijn het die merken kiezen en succesvol maken. Het zijn mensen die merken maken.

Contact

DE BOEVER

U bent op zoek naar nieuwe ramen en deuren voor uw renovatie- of nieuwbouwproject? Dan bent u bij De Boever zeker aan het juiste adres! Elke dag opnieuw begeleiden wij met heel veel plezier onze klanten in het maken van de juiste keuzes.

Contact

Dakwerken De Rycke

Bent u aan het bouwen of renoveren? Kies dan voor een betrouwbare partner wanneer de tijd rijp is om aan de afwerking van uw dak te beginnen!
Dakwerken De Rycke uit Schellebelle legt een dak op ieder huis: pannen, roofing, EPDM, enz.
Steeds werken we alles mooi en perfect af. We garanderen steeds een hoge kwaliteit dakbedekking.

Contact

DIVAA

Architectenbureau

Contact

WATT WISE

Vanma Tech BV heeft meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van datanetwerken en 15 jaar ervaring, bij particulieren en bedrijven, in het opzetten, beheren en optimaliseren van slimme energiesystemen. Wij werken merkonafhankelijk, en samen met onze partners stellen we een totaaloplossing voor die het beste bij jouw huis of bedrijf past.

Contact

De Wijnmeester

Omdat elk mooi verhaal begint met een echt goed glas wijn!

Contact

Optiek Maudens

U wil een bril, zonnebril en/of contactlenzen, onze opticiens luisteren aandachtig naar u en adviseren u het beste voor optimaal kijk -en draagcomfort. Samen met een uitstekende afwerkingsgraad door middel van geavanceerde toestellen, resulteert dit in een optimaal resultaat die uw omgeving laat opkijken van uw nieuwe uitstraling.

Contact

CONSENSUM

HR Management & Services

Contact

Crelan Clinckspoort De Puydt Westrem

Contact